Меню

Домашни любимци

Продавам

За истенски ценители

цена: Договаряне
0/5 (0 гласа)
Вие гласувахте успешно.
Вече сте гласували.
Обява №
8633
Порода
Персийска
Добавено на
07 Май 2019
Адрес
Пловдив, Победа 62 ет 8 ап 31
Телефон
0896927606
E-mail
polina.schischkova@yahoo.com
котето е на 10 месеца със изградени хигиени навици! Обезпаризитена!